Jäsenyys

Jäsenryhmät

Vuosijäsen Vuosijäseneksi voidaan hyväksyä maanmittaustieteitä tutkiva tai harrastava henkilö.
Nuori jäsen Nuoreksi jäseneksi voidaan hyväksyä alle 35 vuoden ikäinen maanmittaustieteitä opiskeleva tai maanmittausalalla toimiva henkilö, joka ei ole suorittanut loppututkintoa.
Eläkeläisjäsen Eläkeläisjäseneksi voidaan hyväksyä hakemuksesta maanmittaustieteitä tutkiva tai harrastava henkilö, joka on eläkkeellä.
Kirjeenvaihtajajäsen Kirjeenvaihtajajäseneksi voidaan kutsua ansioitunut ulkomaalainen maanmittaustieteiden tutkija.
Kunniajäsen Kunniajäseneksi voidaan kutsua henkilö, joka on poikkeuksellisen ansiokkaasti edistänyt Seuran toimintaa tai tarkoitusta.

Seuran jäsenmäärä toimintavuoden 2013 lopussa oli 467, joista kunniajäseniä oli 7.

Jäseneksi tuleminen

Kaikki maanmittaustieteitä tutkivat, opiskelevat ja harrastavat henkilöt ovat tervetulleita Seuran jäseneksi. Jäsenhakemukset tulee toimittaa seuran hallitukselle osoitteeseen:

Maanmittaustieteiden Seura ry.
Jäsenhakemus
PL 60
00521 Helsinki

Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen jasenasiat[at]maanmittaustieteidenseura.fi

Nuoren jäsenen, eläkeläisjäsenen ja vuosijäsenen hyväksyy Seuran hallitus. Nuori jäsen siirtyy loppututkinnon suoritettuaan vuosijäseneksi seuraavan kalenterivuoden alusta. Kirjeenvaihtajajäsenen ja kunniajäsenen kutsuu Seuran kokous.

Jäsenmaksut ja -edut

Jäsenryhmä Jäsenmaksu Jäsenedut
Vuosijäsen 30€ Nordic Journal of Surveying and Real Estate Research (NJSR). Voi ostaa muita julkaisuja puoleen hintaan.
Vuosijäsen (Eläkeläinen) 10€ 10€ jäsenmaksuun sisältyy Nordic Journal of Surveying and Real Estate Research (NJSR). Voi ostaa muita julkaisuja puoleen hintaan.
Nuori jäsen 0€ Voi hakea Nordic Journal of Surveying and Real Estate Research (NJSR):n veloituksetta Seuran sihteeriltä. Voi ostaa muita julkaisuja puoleen hintaan.