Tukipaketit

Maanmittaustieteiden Seuran toimintaa voi tukea ryhtymällä seuran tukijaksi. Päätukijan vuosimaksu on vähintään 500 € ja tukijan 250 €. Tukimaksun maksamalla saa mm. oikeuden mainoksiin Seuran lehdissä sekä logon Seuran kotisivuille. Tukipaketit ovat voimassa toistaiseksi. Oikeus mainoksiin alkaa kun tukimaksu on maksettu ja mainokset on toimitettu Seuran sihteerille. Tukipaketti voidaan lopettaa ilmoittamalla siitä Seuran sihteerille joulukuun loppuun mennessä. Mainokset/ilmoitukset laitetaan seuraavana vuonna samanlaisina lehtiin mikäli uutta ei ole toimitettu. Maanmittaustieteiden päivillä jaettava materiaali tulee toimittaa seuran sihteerille syyskuun loppuun mennessä.

Päätukija

Tukipaketin hinta alk. 500€/vuosi

Päätukijan edut

  • Oikeus saada kokosivun mustavalkoinen mainos Nordic Journal of Surveying and Real Estate Research -lehden vuoden nume-roihin (1-2 numeroa vuodessa)
  • Logo Maanmittaustieteiden Seura ry:n kotisivuille (leveys max. 200 pikseliä)
  • Mahdollisuuden toimittaa materiaalia, joka on saatavissa Maanmittaustieteiden päivien yhteydessä ilmoittautumistiskillä.

Tukija

Tukipaketin hinta 250€/vuosi

Tukijan edut

  • Oikeus saada ¼ sivun mustavalkoinen mainos Nordic Journal of Surveying and Real Estate Research -lehden vuoden numeroihin (1-2 numeroa vuodessa)
  • Logo Maanmittaustieteiden Seura ry:n kotisivuille (leveys max. 130 pikseliä)

Tukipakettisopimus(pdf)